E-Mailformulier   Sitemap   Printversie  

Satelliet Service Zeeland

Home > Wat doen wij > Bewaking

Bewaking

Het is jammer dat wij in deze tijd al onze eigendommen moeten bewaken. Gelukkig zijn er vele bewaking cq beveiliging artikelen waarmee dat mogelijk is. Wij plaatsen als hoofdmerk ABUS materialen ,deze zijn kwalitatief de betere. Er is voor elke beveiliging een kamera zowel IP als bekabelt.

Mocht U meer willen weten neem dan contact met ons op.

 

Storing?

Satelliet Service Zeeland
Jan de Vries
Gat van West Noord West 14
4301 BD, Zierikzee


OPENINGSTIJDEN

dinsdag t/m vrijdag:
10.00 tot 17.30 uur

en zaterdag:
10.00 - 17.00


T: +31 (0) 111 695 577

F: +31 (0) 111 695 506

 

Satelliet

Service

Zeeland

CanalDigitaal / TV

CanalDigitaal en TV Vlaanderen Satelliet sets, de meeste klanten kiezen er echter voor om zélf een set op maat te bestellen, omdat de standaard sets niet flexibel zijn. De samenstelling staat vast : daarom leveren wij tevens alle onderdelen ook los, almede een veel groter aanbod van merken en modellen.

 


Uitgelicht

CanalDigitaal / TV, Satelliet Ontvanger, Satelliet LNB koppen, Satelliet Monoblocks, Satelliet CI modulen, Satelliet Draaibaar, Satelliet DiSEqC switches, Satelliet Bevestigingen, Satelliet, Schotelantenne, Satelliet Meetapparatuur, Satelliet Coax, Satelliet Connectors, Satelliet Versterker, Splitters, Satelliet Betaal TV, Kabels PC Audio Video, Satelliet voor op de Camping Caravan of Camping

 

Waarom kiezen voor Satelliet?

In de eerste plaats worden er signalen digitaal uitgezonden via de satelliet. Dit houdt in dat u in staat bent om TV en radiosignalen digitaal te ontvangen.

De TV beelden in DVD kwaliteit en het geluid, óók van de radioprogramma's, in CD kwaliteit.

Een goede (en vaak dure) TV, LCD of zelfs Plasmascherm komt vaak véél beter tot haar recht indien er sprake is van digitaal ontvangst. Scherpe beelden zonder enig verlies.

Lees meer »


Partners

Wij werken wij samen met de volgende bedrijven:

Lees meer »


top